You are Here:
Linux Lite 7.0 Final Released - See Release Announcement Section



SOLVED button option Missing from bottom of post thread??

Author (Read 5121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #9 on: October 01, 2015, 06:19:18 PM »
 

avj

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 530
    Posts
  • Reputation: 110
  • Linux Lite Member
    • View Profile

  • CPU: Dual core Intel Pentium D 2.80GHz

  • MEMORY: 2Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI RC410 Radeon Xpress 200/1100
Usually you edit it on the first post and that should fix it.
I have not failed. Ive just found 10,000 ways that wont work. - Thomas Edison
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #8 on: October 01, 2015, 06:17:41 PM »
 

newtusmaximus

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 682
    Posts
  • Reputation: 67
  • Paypal Supporter.
    • View Profile

  • CPU: Intel Core duo 6300 1.86GHz

  • MEMORY: 4Gb

  • VIDEO CARD: Intel 82Q963/Q965

  • Kernel: 5.x
avj   did as you suggested re rewording my "solved" subject line to include solves in the last post I made.   The subject line for that last post was altered but the preceding posts subject lines did not alter  so the original post appears as still not solved???
2006 - HP DC7700p ultraslim Desktop Intel 6300 cpu  4GB Ram LL3.8 64bit.
2007 - Fujitsu Siemens V3405 Laptop  2 GB Ram LL3.6 32bit. Now 32bit Debian 9 + nonfree.
2006 - Fujitsu Siemens Si1520 Laptop Intel T720 cpu 3GB Ram   LL5.6 64 Bit
2014 - Fujitsu Siemens Lifebook E754 Intel i7 4712MQ 16GB Ram LL6.6
2003 - RETIRED Toshiba Satellite Pro A10 1 GB RAM LL2.8 32bit
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #7 on: October 01, 2015, 02:42:48 PM »
 

avj

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 530
    Posts
  • Reputation: 110
  • Linux Lite Member
    • View Profile

  • CPU: Dual core Intel Pentium D 2.80GHz

  • MEMORY: 2Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI RC410 Radeon Xpress 200/1100
Renaming should not cause any problems, I have seen many topic titles changed on the forum.

Reference:

https://www.linuxliteos.com/forums/on-topic/new-forum-features/msg12992/#msg12992
« Last Edit: October 01, 2015, 05:17:45 PM by avj »
I have not failed. Ive just found 10,000 ways that wont work. - Thomas Edison
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #6 on: October 01, 2015, 11:04:40 AM »
 

Coastie

  • PayPal Supporter
  • Gold Level Poster
  • *****
  • 656
    Posts
  • Reputation: 53
  • Linux Lite User
    • View Profile

  • CPU: AMD A10-6700 (ASUS M32)

  • MEMORY: 12Gb

  • VIDEO CARD: ADM Radeon HD (integrated)
Had same problem in my last post. I just added (SOLVED) to my original subject line. I think a moderator may have later marked post as SOLVED because l could not.  :)


Left Mac OS X for Linux in Jan 2014
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #5 on: October 01, 2015, 10:42:25 AM »
 

newtusmaximus

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 682
    Posts
  • Reputation: 67
  • Paypal Supporter.
    • View Profile

  • CPU: Intel Core duo 6300 1.86GHz

  • MEMORY: 4Gb

  • VIDEO CARD: Intel 82Q963/Q965

  • Kernel: 5.x
Will modifying- shortening the original subject text to get SOLVED in,  interfere with the  form thread i.e open a new thread instead of continuing the original thread?
2006 - HP DC7700p ultraslim Desktop Intel 6300 cpu  4GB Ram LL3.8 64bit.
2007 - Fujitsu Siemens V3405 Laptop  2 GB Ram LL3.6 32bit. Now 32bit Debian 9 + nonfree.
2006 - Fujitsu Siemens Si1520 Laptop Intel T720 cpu 3GB Ram   LL5.6 64 Bit
2014 - Fujitsu Siemens Lifebook E754 Intel i7 4712MQ 16GB Ram LL6.6
2003 - RETIRED Toshiba Satellite Pro A10 1 GB RAM LL2.8 32bit
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #4 on: October 01, 2015, 10:14:52 AM »
 

avj

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 530
    Posts
  • Reputation: 110
  • Linux Lite Member
    • View Profile

  • CPU: Dual core Intel Pentium D 2.80GHz

  • MEMORY: 2Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI RC410 Radeon Xpress 200/1100
If all else fails you might be able to modify the topic title to something like :

Code: [Select]
[SOLVED] Partial black screen after log on and welcome Recently upgraded
I have not failed. Ive just found 10,000 ways that wont work. - Thomas Edison
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #3 on: October 01, 2015, 09:57:13 AM »
 

newtusmaximus

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 682
    Posts
  • Reputation: 67
  • Paypal Supporter.
    • View Profile

  • CPU: Intel Core duo 6300 1.86GHz

  • MEMORY: 4Gb

  • VIDEO CARD: Intel 82Q963/Q965

  • Kernel: 5.x
https://www.linuxliteos.com/forums/installing-linux-lite/now-get-partial-black-screen-after-log-on-and-welcome-screen-recently-upgraded/msg17764/#msg17764

Have gone back to my posting - opened modify and no option box is displayed in the header section.  Also the original  subject  character length is too long to type in solved into the header.   Using Firefox latet update to access forum.
« Last Edit: October 01, 2015, 10:39:57 AM by newtusmaximus »
2006 - HP DC7700p ultraslim Desktop Intel 6300 cpu  4GB Ram LL3.8 64bit.
2007 - Fujitsu Siemens V3405 Laptop  2 GB Ram LL3.6 32bit. Now 32bit Debian 9 + nonfree.
2006 - Fujitsu Siemens Si1520 Laptop Intel T720 cpu 3GB Ram   LL5.6 64 Bit
2014 - Fujitsu Siemens Lifebook E754 Intel i7 4712MQ 16GB Ram LL6.6
2003 - RETIRED Toshiba Satellite Pro A10 1 GB RAM LL2.8 32bit
 

Re: SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #2 on: October 01, 2015, 09:29:50 AM »
 

avj

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 530
    Posts
  • Reputation: 110
  • Linux Lite Member
    • View Profile

  • CPU: Dual core Intel Pentium D 2.80GHz

  • MEMORY: 2Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI RC410 Radeon Xpress 200/1100
I have not failed. Ive just found 10,000 ways that wont work. - Thomas Edison
 

SOLVED button option Missing from bottom of post thread??
« Reply #1 on: October 01, 2015, 09:14:55 AM »
 

newtusmaximus

  • Gold Level Poster
  • *******
  • 682
    Posts
  • Reputation: 67
  • Paypal Supporter.
    • View Profile

  • CPU: Intel Core duo 6300 1.86GHz

  • MEMORY: 4Gb

  • VIDEO CARD: Intel 82Q963/Q965

  • Kernel: 5.x
Can't seem to find the SOLVED  button at the bottom of thread .?? Is that just my display of forum or is it a general problem issue.
2006 - HP DC7700p ultraslim Desktop Intel 6300 cpu  4GB Ram LL3.8 64bit.
2007 - Fujitsu Siemens V3405 Laptop  2 GB Ram LL3.6 32bit. Now 32bit Debian 9 + nonfree.
2006 - Fujitsu Siemens Si1520 Laptop Intel T720 cpu 3GB Ram   LL5.6 64 Bit
2014 - Fujitsu Siemens Lifebook E754 Intel i7 4712MQ 16GB Ram LL6.6
2003 - RETIRED Toshiba Satellite Pro A10 1 GB RAM LL2.8 32bit
 

 

-->
X Close Ad

Linux Lite 7.0 Final Released - See Release Announcement Section