Hardware - Support > Other

Choppy video-sound

(1/4) > >>

alex1984:
Hi guys :)

This is my very first attempt at any Linux based OS, and I have to say that I really like it.

I am using an old Acer Aspire One ao751h and the OS looks good and runs quick.

However, I got one issue:

I am trying to watch youtube videos on firefox and they are slightly choppy but watchable (unless in fullscreen, that lags badly), but sound skips alot, making the experience terrible.

Any idea on how this could be fixed?
Please, I am really ignorant in Linux, I can barely use the Terminal and I have no idea on how to fix this.

sonic:
Firstly, check here: Menu > Settings > Install Drivers to see if there is any driver for the VGA. I think there is a topic somewhere in the forums discussing Flash issues and watching YouTube on low-end machines but I can't find it right now.

Jerry:
https://www.linuxliteos.com/forums/index.php?topic=160

alex1984:
Thank you guys!

I tried to find Driver Updates, but it only found stuff for the network card, which works perfectly.


Valtan, I looked at the topic you linked...can I just download that deb file and run it (after I delete the old flash, which if I got it right, is described in the first part of Goldfinger's post)?

Jerry:
Read through the post from the beginning line by line. Follow the instructions first. You may not need flashplugin-legacy after running the first command in the tutorial.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version