You are Here:
Linux Lite 5.0 Final is now available for download and installation



Posting issues

Author (Read 3485 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Re: Posting issues
« Reply #15 on: November 09, 2018, 10:49:24 PM »
 

bitsnpcs

  • Platinum Level Poster
  • **********
  • 3180
    Posts
  • Country: 00
  • Reputation: 300

  • Linux Lite: 3.2 64bit
The banner and login are not supported at 1024 x 768 res. or below after login. The next res. up 1280 x 720 works fine, so this must be the minimum. Still waiting to hear back from @ian_r_h

I will have to manage how it is.
It always displayed previously.
Is this a new decision in the last 2 weeks ?
 


Re: Posting issues
« Reply #16 on: November 09, 2018, 10:51:01 PM »
 

Jerry

  • Linux Lite Creator
  • Administrator
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 7696
    Posts
  • Country: nz
  • Reputation: 728
  • Linux Lite Member
    • Linux Lite OS

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: Intel Xeon Dual CPU's E5645 2.4GHz 12 Cores

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 1650

  • Kernel: 5.x
The banner and login are not supported at 1024 x 768 res. or below after login. The next res. up 1280 x 720 works fine, so this must be the minimum. Still waiting to hear back from @ian_r_h

I will have to manage how it is.
It always displayed previously.
Is this a new decision in the last 2 weeks ?


What do you mean by a new decision? I have no control over this, I did nothing.
 

Re: Posting issues
« Reply #17 on: November 09, 2018, 11:08:05 PM »
 

bitsnpcs

  • Platinum Level Poster
  • **********
  • 3180
    Posts
  • Country: 00
  • Reputation: 300

  • Linux Lite: 3.2 64bit
It always displayed correctly previously. I browsed from one thread to another thread on the forum and it changed.
I will manage how it is.

But to be exact (for transparency) -
  • a badge appeared then disappeared to the profile area eg; area shown left of this post
  • when browsing the main forum page it then showed me the staff areas of the forum
  • it did not mention they were staff areas, I thought they were newly added forum pages, if it had said they were staff areas I would not have read them.
  • so I read that. For your confirmation one area shown was named "Developers Corner", but the logs will show this anyhow.
  • after I had read these areas it told me it was staff only in a white popup box, it done this as I was going to write a reply.
  • As I then knew it was staff only areas I browsed back to the main forum page.
  • Where I noticed that the forum banner had disappeared
  • on browsing to other pages I noticed the banner had also disappeared
  • the banner has never worked since that day (October 26th 2018)
Last Edit: November 10, 2018, 12:24:07 AM by bitsnpcs
 


Tags:
 


Linux Lite 5.0 Final is now available for download and installation