You are Here:
Download Linux Lite 5.2 today - See Release Announcements



403 Error in Forums

Author (Read 3368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

403 Error in Forums
« on: May 30, 2017, 02:13:08 PM »
 

Wirezfree

  • PayPal Supporter
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 1484
    Posts
  • Country: gb
  • Reputation: 404
  • Linux Lite "Advocate"

  • Linux Lite: 2.8 64bit

  • CPU: i7-4790S

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: Intel HD4600 (Integrated)
TEST


to see if I get error 403 when trying to post.
I'm getting 403 when trying to post on thread in Lite AV & PM to Jerry
 :( :(
Last Edit: May 30, 2017, 09:23:10 PM by Jerry
Upgrades WIP 2.6 to 2.8 - (6 X 2.6 to 2.8 completed on: 20/02/16 All O.K )
Linux Lite 3.0 Humming on a ASRock N3070 Mobo ~ btrfs RAID 10 Install on 4 Disks :)

Computers Early days:
ZX Spectrum(1982) , HP-150 MS-DOS(1983) , Amstrad CPC464(1984) ,  BBC Micro B+64(1985) , My First PC HP-Vectra(1987)
 


Re: 403 Error in Forums
« Reply #1 on: May 30, 2017, 02:14:10 PM »
 

Wirezfree

  • PayPal Supporter
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 1484
    Posts
  • Country: gb
  • Reputation: 404
  • Linux Lite "Advocate"

  • Linux Lite: 2.8 64bit

  • CPU: i7-4790S

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: Intel HD4600 (Integrated)
This worked,,,
Now try on an existing thread again...
Upgrades WIP 2.6 to 2.8 - (6 X 2.6 to 2.8 completed on: 20/02/16 All O.K )
Linux Lite 3.0 Humming on a ASRock N3070 Mobo ~ btrfs RAID 10 Install on 4 Disks :)

Computers Early days:
ZX Spectrum(1982) , HP-150 MS-DOS(1983) , Amstrad CPC464(1984) ,  BBC Micro B+64(1985) , My First PC HP-Vectra(1987)
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #2 on: May 30, 2017, 02:15:55 PM »
 

Wirezfree

  • PayPal Supporter
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 1484
    Posts
  • Country: gb
  • Reputation: 404
  • Linux Lite "Advocate"

  • Linux Lite: 2.8 64bit

  • CPU: i7-4790S

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: Intel HD4600 (Integrated)
Tried to post on Lite AV Thread and get:


ForbiddenYou don't have permission to access /forums/on-topic/ on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.



Upgrades WIP 2.6 to 2.8 - (6 X 2.6 to 2.8 completed on: 20/02/16 All O.K )
Linux Lite 3.0 Humming on a ASRock N3070 Mobo ~ btrfs RAID 10 Install on 4 Disks :)

Computers Early days:
ZX Spectrum(1982) , HP-150 MS-DOS(1983) , Amstrad CPC464(1984) ,  BBC Micro B+64(1985) , My First PC HP-Vectra(1987)
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #3 on: May 30, 2017, 02:18:49 PM »
 

TMG1961

  • PayPal Supporter
  • Gold Level Poster
  • *****
  • 591
    Posts
  • Country: nl
  • Reputation: 90
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: Intel(R) Core(TM) i3-7020U

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: Intel(R) HD Graphics 620

  • Kernel: 5.x
I get that same error too very often. When i then leave open the page and click the link in mail again itworks
Life on earth is expensive but it does include a free trip around the sun.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #4 on: May 30, 2017, 09:22:27 PM »
 

Jerry

  • Linux Lite Creator
  • Administrator
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 7820
    Posts
  • Country: nz
  • Reputation: 738
  • Linux Lite Member
    • Linux Lite OS

  • Linux Lite: 5.2 64bit

  • CPU: Intel Xeon Dual CPU's E5645 2.4GHz 12 Cores

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 1650

  • Kernel: 5.x
Folks if you don't send me the text your trying to post, we can't get security rules added to avoid this in future.

In similar posts I've asked members to paste there post text to a site like https://justpaste.it/ then paste the justpaste.it link into whatever thread they are trying to post into. The more reports we get, the less this will happen. Cheers :)
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #5 on: May 31, 2017, 03:12:41 AM »
 

TMG1961

  • PayPal Supporter
  • Gold Level Poster
  • *****
  • 591
    Posts
  • Country: nl
  • Reputation: 90
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: Intel(R) Core(TM) i3-7020U

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: Intel(R) HD Graphics 620

  • Kernel: 5.x
I dont have it when i try to post something but when i received an email that someone replied in a topic i posted in. It doesnt matter if the topic was started by me or that i just posted something in it. Happens at random. Didnt have it for weeks and last week twice. When it happens i just leave the browser open and click the link in the email again and then it works fine.
Life on earth is expensive but it does include a free trip around the sun.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #6 on: May 31, 2017, 03:43:11 AM »
 

Jerry

  • Linux Lite Creator
  • Administrator
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 7820
    Posts
  • Country: nz
  • Reputation: 738
  • Linux Lite Member
    • Linux Lite OS

  • Linux Lite: 5.2 64bit

  • CPU: Intel Xeon Dual CPU's E5645 2.4GHz 12 Cores

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 1650

  • Kernel: 5.x
I dont have it when i try to post something but when i received an email that someone replied in a topic i posted in. It doesnt matter if the topic was started by me or that i just posted something in it. Happens at random. Didnt have it for weeks and last week twice. When it happens i just leave the browser open and click the link in the email again and then it works fine.

I believe we discussed that already in another thread, and I am aware of it. What I need from people is the code or text they are trying to post so that I can forward that information to our web host.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #7 on: May 31, 2017, 03:48:25 AM »
 

TMG1961

  • PayPal Supporter
  • Gold Level Poster
  • *****
  • 591
    Posts
  • Country: nl
  • Reputation: 90
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: Intel(R) Core(TM) i3-7020U

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: Intel(R) HD Graphics 620

  • Kernel: 5.x
I dont have it when i try to post something but when i received an email that someone replied in a topic i posted in. It doesnt matter if the topic was started by me or that i just posted something in it. Happens at random. Didnt have it for weeks and last week twice. When it happens i just leave the browser open and click the link in the email again and then it works fine.

I believe we discussed that already in another thread, and I am aware of it. What I need from people is the code or text they are trying to post so that I can forward that information to our web host.

ok, got it
Life on earth is expensive but it does include a free trip around the sun.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #8 on: July 24, 2017, 08:27:37 AM »
 

Homework

  • New to Forums
  • *
  • 16
    Posts
  • Country: 00
  • Reputation: 2
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 3.2 64bit

  • CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz

  • MEMORY: 6Gb
Hello, I got this error too when posting this - https://justpaste.it/198uf
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #9 on: July 24, 2017, 09:15:43 AM »
 

Jerry

  • Linux Lite Creator
  • Administrator
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 7820
    Posts
  • Country: nz
  • Reputation: 738
  • Linux Lite Member
    • Linux Lite OS

  • Linux Lite: 5.2 64bit

  • CPU: Intel Xeon Dual CPU's E5645 2.4GHz 12 Cores

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 1650

  • Kernel: 5.x
@Homework error confirmed. I have contacted our web host. Thank you.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #10 on: July 24, 2017, 09:55:29 AM »
 

trinidad

  • Platinum Level Poster
  • **********
  • 1185
    Posts
  • Country: us
  • Reputation: 190
  • Linux Lite Member
    • dbts-analytics.com

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: AMD A8 5500 4 cores

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI Radeon HD 7560D

  • Kernel: 5.x
Can't post new topic for some reason. Can't paste from LO.

TC
All opinions expressed and all advice given by Trinidad Cruz on this forum are his responsibility alone and do not necessarily reflect the views or methods of the developers of Linux Lite. He is a citizen of the United States where it is acceptable to occasionally be uninformed and inept as long as you pay your taxes.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #11 on: July 24, 2017, 10:11:11 AM »
 

trinidad

  • Platinum Level Poster
  • **********
  • 1185
    Posts
  • Country: us
  • Reputation: 190
  • Linux Lite Member
    • dbts-analytics.com

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: AMD A8 5500 4 cores

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI Radeon HD 7560D

  • Kernel: 5.x
Now that I look at it, it is time sync caused error. Couldn't post from Debian either. Forum clock is off.
All opinions expressed and all advice given by Trinidad Cruz on this forum are his responsibility alone and do not necessarily reflect the views or methods of the developers of Linux Lite. He is a citizen of the United States where it is acceptable to occasionally be uninformed and inept as long as you pay your taxes.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #12 on: July 24, 2017, 10:35:46 AM »
 

trinidad

  • Platinum Level Poster
  • **********
  • 1185
    Posts
  • Country: us
  • Reputation: 190
  • Linux Lite Member
    • dbts-analytics.com

  • Linux Lite: 5.0 64bit

  • CPU: AMD A8 5500 4 cores

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: AMD/ATI Radeon HD 7560D

  • Kernel: 5.x
Are those of you using a browser other than Firefox having problems posting new topics? Cert handling in Firefox has gotten very sensitive to time syncing now.   
All opinions expressed and all advice given by Trinidad Cruz on this forum are his responsibility alone and do not necessarily reflect the views or methods of the developers of Linux Lite. He is a citizen of the United States where it is acceptable to occasionally be uninformed and inept as long as you pay your taxes.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #13 on: July 24, 2017, 10:45:30 PM »
 

Jerry

  • Linux Lite Creator
  • Administrator
  • Platinum Level Poster
  • *****
  • 7820
    Posts
  • Country: nz
  • Reputation: 738
  • Linux Lite Member
    • Linux Lite OS

  • Linux Lite: 5.2 64bit

  • CPU: Intel Xeon Dual CPU's E5645 2.4GHz 12 Cores

  • MEMORY: 16Gb

  • VIDEO CARD: nVidia GeForce GTX 1650

  • Kernel: 5.x
@Homework fixed. You can post that text now.
 

Re: 403 Error in Forums
« Reply #14 on: July 25, 2017, 11:26:58 AM »
 

Homework

  • New to Forums
  • *
  • 16
    Posts
  • Country: 00
  • Reputation: 2
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 3.2 64bit

  • CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz

  • MEMORY: 6Gb
Yes, it works! Thank you!
 


Tags:
 


Download Linux Lite 5.2 today - See Release Announcements