Software - Support > Installing Linux Lite

Using Youtube on Older Machines

<< < (2/4) > >>

Jerry:
Thank you gold_finger, do you think I should add this to our repo's when 2.0 is released?

gold_finger:
Just finished testing.

Installed the deb package without a hitch and everything worked fine on youtube.  Good job Valtam!

If you're interested, here are the specs of machine I used it on:


--- Code: [email protected]:~$ inxi -Fxz
System:    Host: Kitchen Kernel: 3.8.0-34-generic i686 (32 bit gcc: 4.6.3) Desktop: Xfce 4.8.3 (Gtk 2.24.10)
           Distro: Ubuntu 12.04 precise
Machine:   System: MICRO-STAR product: KM400-8235
           Mobo: MICRO-STAR model: MS-6734 Bios: Phoenix v: 6.00 PG date: 01/16/2004
CPU:       Single core AMD Athlon XP 2600+ (-UP-) cache: 512 KB flags: (pae sse) bmips: 3829 clocked at 1914 MHz
Graphics:  Card: NVIDIA NV44A [GeForce 6200] bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.11.3 drivers: nvidia (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: [email protected]
           GLX Renderer: GeForce 6200/AGP/SSE/3DNOW! GLX Version: 2.1.2 NVIDIA 304.116 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card VIA VT8233/A/8235/8237 AC97 Audio Controller driver: snd_via82xx port: e400 bus-ID: 00:11.5
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.8.0-34-generic
Network:   Card-1: Intel 82541PI Gigabit Ethernet Controller
           driver: e1000 v: 7.3.21-k8-NAPI port: d000 bus-ID: 00:06.0
           IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
           Card-2: VIA VT6102 [Rhine-II] driver: via-rhine port: e800 bus-ID: 00:12.0
           IF: eth1 state: down mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 40.0GB (9.3% used) ID-1: /dev/sda model: WDC_WD400BB size: 40.0GB temp: 40C
Partition: ID-1: / size: 7.8G used: 3.5G (48%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
           ID-2: swap-1 size: 1.06GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/zram0
           ID-3: swap-2 size: 4.29GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda6
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 53.0C mobo: N/A gpu: 0.0:59C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 122 Uptime: 19 min Memory: 251.1/2016.5MB Init: Upstart runlevel: 2 Gcc sys: 4.6.3
           Client: Shell (bash 4.2.251) inxi: 2.1.20
--- End code ---

Jerry:
Cheers, I've uploaded an updated deb package with a better readme (see my previous post)

gold_finger:
Alright.  Machine doesn't currently have LL on it, but has spare partition to install it on.  Will do test sometime within next few hours and report back.

Jerry:
Updated deb readme:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version