You are Here:
Download Linux Lite 5.4 RC1 today - See Release Announcements



[ ABANDONED ] Install new drives, they are not showing up. New/Old computers.

Author (Read 1726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

 

jesterdev

  • New to Forums
  • *
  • 1
    Posts
  • Country: us
  • Reputation: 0
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 3.8 64bit
I've not installed drives since the days of IDE Master/Slave. I just picked up a bunch of computers at a government surplus auction, Dell T3500 workstations. I decided to cluster a bunch of them but I'm having
issues with them recognizing a secondary HD. The drives are good, tested and working but only the first drive shows up on all of the computers. The bios also only shows the one drive. DVD shows up also.

I have the drives on ports SATA0, SATA1. I can boot and install an OS (Linux Light) and everything is fine otherwise. I'll admit I don't know what I'm doing, but I can certainly install a drive, to me at least it seems pretty straight forward. Or at least I thought....   

In the Bios I it tried ATA and Legacy with no luck, I don't remember the first option, but that didn't work either. 
Last Edit: October 19, 2018, 05:54:07 AM by Jerry
 


Re: Install new drives, they are not showing up. New/Old computers.
« Reply #1 on: June 11, 2018, 04:59:12 PM »
 

kpanic

  • PayPal Supporter
  • Forum Regular
  • *****
  • 162
    Posts
  • Country: fi
  • Reputation: 66
  • Linux Lite Member

  • Linux Lite: 4.0 64bit

  • CPU: Core i5 M450

  • MEMORY: 8Gb

  • VIDEO CARD: Nvidia GT216
Hi,

So, this is a cluster issue, not 'Linux Lite' issue?
If I understood correctly
 


Tags:
 


Download Linux Lite 5.4 RC1 today - See Release Announcements